torstai 21. kesäkuuta 2012

Toivottavasti en rakastu mieheen, joka on huono sängyssä

Tässä tekotaiteellisesti lainailen Samuli Putron sanoja, jotka ovat kuitenkin tällä kyseisellä hetkellä ajankohtaiset sillä rakastan juuri tällä sekunnilla ihan kaikkea. Sain maanantaina pahan lämpöhalvauksen, joka vei ihan kaiken mehun juuria myöten irti minusta. Olin pari päivää about vuodepotilaana ja alilämmöstä kärsivänä, mutta nyt oon niin täynnä energiaa ja normaalia lämpöä, että tuntuu kuin hellani hehkuisi kutosella. 


Enää en koe ahdistusta lähdöstä enkä mistään, eikä tämä johdu pelkästään tämän hetken hyvästä flowsta vaan ihan pidemmän ajanjakson kehityksestä. Koen saaneeni jo paljon Wieniltä ja sen tulevaisuudessa taakseni ainakin hetkeksi jättäminen tuntuu lähinnä samalta kuin sulkisi jääkaapin oven: olen jo kylläinen, mutta vielä minä tänne tulen, nam nam. 


Olenpa levoton. Olen innoissani paluusuunnitelmistani Suomeen: lähdetään Heidin kanssa autokyydillä Hampuriin ja Kööpenhaminaan, tosin minä olen jo alkanut suunnitella Kööpenhaminan skippaamista ja siirtymistä sen sijaan Berliiniin. Ehkä pitäisi keskustella asiasta muiden kanssa. Mukanani on kuitenkin enää rinkka, sillä jätin pinkin jättiläiseni kotia odottamaan seuraavaa reissua. 


En malta pysyä paikoillani, haluan vain juosta ja tanssia ja olla maaninen. Viisi minuuttia kun olen tätä kirjoittanut olen jo noussut viidesti ja vaihtanut asentoa kuudesti. Tänään taidan kuitenkin pitäytyä pakotettuna rentoilussa, mutta huomenna oi huomenna sinä maailma, ole varuillasi sillä täältä minä taas jälleen kerran tulen!


Kiitos ihanaisille ystävilleni jotka olette jo käyneet Wienissä ja niillekin jo etukäteen, jotka ovat vielä tulossa. On ollut ihanaa jakaa elämääni ja tuntemuksiani teidän kanssa ja te olette muistuttaneet minua siitä, että se mitä jo on ei noin vain katoa minnekään puhuen sekä itsestäni että teistä että noin maailmasta muutenkin.


Kiitos muuten Suoma, kun silitit puolestani sen hirveän vuoren ollessani Suomessa käymässä. Kuulin, että luet blogia, joten toivottavasti tämä kiitos saavuttaa sinut. Terveisiä Jussillekin!


Ihanaa juhannusta kaikille, muistakaa varoa sillä alkoholilla läträämisen kanssa senkin höpönassut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti